avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Abonament telefonie in U.K.
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Abonament telefonie in U.K.

Lucrez in U.K. ,si as vrea sa stiu daca am abonament la o retea de telefonie mobila de aici,si eu vin acasa in Romania,si nu mai platesc abonamentul,mentionez ca am primit si un telefon in oferta lor,...ma poate cauta aici sa le platesc ? La adresa din Anglia,pot sa imi trimita mult si bine scrisori sau somatii,ca eu nu ma mai intorc acolo.
Cel mai recent răspuns: DlGoe , utilizator 13:01, 9 Martie 2015
Si ce asteptati de la noi, sa va spunem daca puteti sa-i escrocati fara a risca sanctiuni pe cei de la firma de telefonie britanica?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract abonament telefonie mobile incomplet / greseli in sistemul informatic al furnizorului de telefonie mobila V_herghelegiu V_herghelegiu Buna ziua, Ma adresez azi toturor ce vor sa ma ajute cu un sfat eventual ceva propuneri pentru a rezolva o problema cu unul din furnizorii de telefonie mobila ... (vezi toată discuția)
Abuz operator telefonie mobila julius.jr julius.jr Am avut un abonament la o retea mobila care a expirat in ianuarie 2010. Am prelungit cu 6 luni abonamentul. Mentionez ca nu am intirziat nici macar cu o ora ... (vezi toată discuția)
Firma recuperare constantin29 constantin29 Buna ziua,o firma de recuperare creante ma tot agaseaza cu telefoane,mesaje si scrisori cu amenintare de executare silita.Sustin ca as avea o datorie la ei din ... (vezi toată discuția)