avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 948 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salariu compensatoriu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salariu compensatoriu

Buna ziua! Firma la care lucrez da faliment! Astept sa fiu concediata!Vreau sa stiu daca voi primi salariu compensatoriu! In contractul nostru colectiv de munca nu este prevazut! Inspectorul nostru de resurse umane spune ca daca nu scrie in ccm-ul nostru nu vom primi! dar din moment ce ccm la nivel national prevede minim un salariu compensatoriu , asta nu obliga firma sa ni-l ofere?? ca doar sunt concediata din motive care nu tin de mine, corect??
Va multumesc si astept raspunsul dumneavoastra!
Ultima modificare: Miercuri, 17 Iunie 2009
madalina85, utilizator
Cel mai recent răspuns: madalina85 , utilizator 16:06, 17 Iunie 2009
va multumesc frumos pentru raspunsuri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Art 65 ContSters75393 ContSters75393 Va rog sa-mi spuneti si mie daca unui angajat i se desface contractul de munca in baza art 65 beneficiaza de salarii compensatorii si in ce consta salariile ... (vezi toată discuția)
Salarii compensatorii?! LianaPin LianaPin Buna ziua, Am fost concediata de la o firma. As dorii sa stiu daca am dreptul la salarii compensatorii. Nu este vorba de concediere colectiva. Va ... (vezi toată discuția)
Salarile compensatorii sunshin3_ana_mary sunshin3_ana_mary asi dori sa stiu si eu daca salariile compensatorii oferite pentru cei disponibilizati se pot oferi dupa anumite criterii,,,,,,mai exact mi s-a spus ca in ... (vezi toată discuția)