avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 249 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

somaj

Buna ziua,

va rog sa-mi spuneti in cat timp de la terminarea concediului de crestere copil , trebuie bagate actele pt somaj. Am o prietena care nu mai beneficiaza de concediu crestere copil de 9 luni, poate sa mai bage actele pt somaj? A lucrat 11 ani inainte de a intra in CCC.

Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 12:12, 3 Martie 2015
Cand a incetat c.i.m. si cu ce articol?
Trebuia sa se inregistreze la Agentia de Somaj in termen de 12 luni de la data concedierii (chiar daca era in CCC) pentru a putea beneficia de indemnizatie de somaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare concediu cresterea copilului s.c. MIRA ECO GROUP s.r.l. s.c. MIRA ECO GROUP s.r.l. Buna ziua! Am o prietena care este insarcinata in 7 luni si are o mica dilema: in prezent este angajata cu contract pe perioada determinata din decembrie ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia pentru ccc raluk_cream raluk_cream Buna seara.Sunt in ccc de 1an si 9 luni si acum am aflat sa sunt iar insarcinata (o luna).Intrebarea este mai beneficiez de indemnizatie dak nu am coticat in ... (vezi toată discuția)
Concediu maternitate si ccc pt salariata pe perioada determinata carmen1986 carmen1986 Buna ziua! In cazul in care la data de 31 mai 2011 mi se incheie CIM - perioada determinata, si am intrat in concediu de maternitate incepand cu data de 02 ... (vezi toată discuția)