avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 573 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa judiciara de timbru , achitata pe ghiseul Virtual ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa judiciara de timbru , achitata pe ghiseul Virtual (ghiseul.ro) , problema cu judecatoria

buna ziua, am depus o contestatie la Judecatoria Sect 4 in care am contestat un PV emis de Pol Locala S4 , avand domiciliul in alt judet si resedinta in Bucuresti, am ales sa platesc taxa judiciara de timbru online pe ghiseul.ro in contul Primariei orasului de domiciliu, depunand la dosar dovada de plata electronica primita pe mail.

Peste ceva vreme primesc o "Comunicare Adresa" de la judecatorie in care specifica "cu mentiunea de a depune originalul dovezilor de achitare a taxei judiciare de timbru de xx lei, purtand semnatura si stampila bancii".

Cum pot rezolva aceasta problema? Nu am chef sa ma plimb pe la banci cand spune clar ca taxa de timbru se poate platii si in sistem electronic, astfel dovada de pe mail avand rol de chitanta.

Am impresia ca grefierul care a emis aceasta adresa traieste sub pamant, daca in anul 2015 poate solicita asemenea dovezi.
Cel mai recent răspuns: djcristi , utilizator 20:42, 2 Martie 2015
~ Conținut șters la cerere ~
am gasit aici un caz asemanator ,
In motivarea recursului, legal timbrat, recurentul a aratat ca sentinta atacata este nelegala deoarece plata taxei judiciare de timbru s-a efectuat in sistem on-line, potrivit art.19 din legea nr.146/1997, situatie in care nu este necesara viza bancii la care s-a efectuat plata si nici extrasul de cont nu este necesar pentru a se dovedi achitarea taxei de timbru prin mijloace electronice.


[ link extern ]
Ultima modificare: Luni, 2 Martie 2015
djcristi, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, maine voi depune o cerere de chemare in judecata in ... shomescu shomescu Buna ziua, Maine voi depune o cerere de chemare in judecata in contencios administrativ a unei primarii cu 3 capete: 1 - anulare certificat de urbanism ... (vezi toată discuția)
Taxa de timbru edywolf edywolf am platit taxa de timbru online pe ghiseul.ro , iar cand am depus confirmarea de plata (primita prin mail) la judecatorie, mi.au cerut o alta dovada de plata, ... (vezi toată discuția)