avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 371 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ce obtiuni de concediere sunt pt o salariata revenita ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ce obtiuni de concediere sunt pt o salariata revenita de pe maternitate

Buna ziua!

Ce se poate face in cazul in care o salariata intoarsa de pe concediu de crestere a copilului si aflata inca in perioada de protectie impotriva concedierii de 6 luni (nu a mai beneficiat de aceasta protectie in firma noastra) se dovedeste a fii nepotrivita la locul de munca?
Mentionez ca salariata este pe un post de muncitor, lipseste des invocand diverse motive pe care ulterior nu le poate sustine cu documente justificatoare, plus ca niciun sef de departament nu doreste sa colaboreze cu ea, ea avand o reputatie negativa inca dinainte de a pleca pe maternitate.
Ce solutii sunt in aceste cazuri pentru desfacerea contractului in ideea in care nu o putem tine inca 4 luni in fabrica?

Alte discuții în legătură

Sunt presata sa imi semnez demisia rodicasandu64 rodicasandu64 Buna ziua Lucrez la o mare firma de soft de peste 4 ani si jumatate, pe functia de Manager Proiect. In tot acest timp am muncit foarte mult. Programul meu nu ... (vezi toată discuția)
Concediere Srb Srb O persoana lucreaza la o firma particulare. Este platita oficial cu o suma mica si neoficial restul. Persoana respectiva este data afara fara un motiv ... (vezi toată discuția)
Cum pot scapa de un angajat incompetent? DariusT DariusT Buna ziua. Sunt un angajator intr-o situatie ciudata si usor disperata. Am un angajat pe un post de conducere (director vanzari), la care as vrea sa renunt, ... (vezi toată discuția)