avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1714 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Martisoare, vanzare
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Martisoare, vanzare

Buna ziua.Am achizitionat o autorizatie de martisor stradal cum martisoarele nu prea mergeau am luat si ceva ghiogei si zambile si adaugandule si un snur de martisor asa cum a si cerut o clienta un martisor natural. Mentionez ca le am trecut si in inventar. Legal am voie sa vand asemenea martisoare?Un domn politist sa luat de mine altul ma lasat in pace zicand ca o pateam daca nu aveam snurul de martisor. Multumesc anticipat si astept raspunsul numneavoastra
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 12:50, 3 Martie 2015
Dvs ati solicitat autorizatie comercializare strict martisoare
In fapt datorita cererii,ati inteles sa modificati produsul comercializat prin adaugare flori pentru care insa nu detineti autorizatie de comercializare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comision pentru recomandare Andy G. Andy G. Buna ziua! Am o situatie un pic delicata si un pic complicat de explicat asa ca scuze pentru postarea lunga. In urma cu ceva timp, un amic voia sa cumpere un ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, am o problema f urata, vreau sa știu dacă pot iesi ... Anda303 Anda303 Bună ziua, am o problema f urata, vreau sa știu dacă pot iesi din ea cumva sau trebuie deschis proces și dacă câștig. Am vrut sa vând o bicicleta pe ... (vezi toată discuția)
Daca nu mi s-a ridicat masina si nici nu am primit vreo hartie la mana e posibil sa imi vina o amenda acasa? utilizaor alexandra utilizaor alexandra buna ziua azi am fost pusa in urmatoarea situatie: am parcat regulamentar (in sensul ca nu era nici un semn in locul respectiv de stationare sau oprire ... (vezi toată discuția)