avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 369 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu de odihna neefectuat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu de odihna neefectuat

Buna ziua

Va rog frumos sa-mi dati un sfat.In data de 03.03.2015 imi inceteaza CIM,si am concediu de odihna neefectuat din anul 2013 si anul 2014.Firma este obligata sa mi-l plateasca restantele din ambii ani sau doar cel din 2014.


Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:52, 3 Martie 2015
2014.
Firma va compenseaza in bani CO neefectuat la incetarea c.i.m. . Codul Muncii nu prevede nicio durata pentru care se compenseaza in bani CO.

Practic, va poate compensa in bani CO neefectuat din 2012 si pana in prezent, avand in vedere termenul de prescriptie al dreptului la actiune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi salariale contract suspendat tefanitaa tefanitaa Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o informatie, daca se poate In 2012 mi-a fost suspendat de angajator contractul de munca pentru ca au formulat impotriva ... (vezi toată discuția)
Plata concediului de odihna la concediere Ionela_tudose Ionela_tudose Buna seara! Din data de 12.02.2014 sunt in perioada de preaviz. Din anul 2012 pana in prezent am avut doar 10 zile de CO. In anul 2012 nu mi s-a dat CO si in ... (vezi toată discuția)
Incetarea contractului de munca pe perioada nedeterminata si lichidarea acestuia. I0ana89 I0ana89 As vrea sa stiu care sunt beneficiile angajatului ,la incetarea contractului de munca.Ce trebuie sa-i fie platit, daca acesta inceteaza raporturile de munca ... (vezi toată discuția)