avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1807 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... sanctiune administrativa pentru evaziune fiscala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

sanctiune administrativa pentru evaziune fiscala

Buna ziua
vin si eu cu o ff mare rugaminte si in speranta ca ma va ajuta cineva cat mai urgent.
Am scos un cazier judiciar in data de 02.12.2008, care era curat, fara nici o inscriere. In 18.05.2009 am scos un alt cazier unde apare o sanctiune administrativa pentru evaziune fiscala cu amenda de 500 lei, fapta care a avut loc in 21.07.2006.
Cum se poate sa existe aceasta diferenta intre cele 2 caziere, cu toate ca nu au trecut nici macar 6 luni intre ceel 2 solicitari?
Reabilitarea de drept are loc dupa 3 ani in cazul meu?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: ivasca , utilizator 16:23, 22 August 2011
in legea 241/2005 art 10 alin 2 este mentionat un interval de 5 ani? acesta ce reprezinta?

Multumesc pt raspuns
In alin 1 este vorba de primul termen de judecata. Dvs ati fost scoasa de urmarire deci nu a existat primul termen de judecata. Este vorba de o amenda dupa cum am mai mentionat mai sus.
am un cazier fiscal in urma unei inactivitatii fiscale din anul 2009 cand pot sa-mi reabilitez cazierul va rog sa-mi dati un sfat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cazier patat? alex1925 alex1925 ce inseamna \"ordonanta de scoatere de sub urmarire penala si aplicarea unei sanctiuni cu caracter administrativ intrucat fapta nu prezinta gradul de pericol ... (vezi toată discuția)
Cazier judiciar habibic habibic in cat timp se sterge din cazier o condamnare la amenda penala ,cu suspendare? (vezi toată discuția)
Amenda penala jusi_1304 jusi_1304 Buna ziua,doresc sa stiu daca ma afecteaza o amenda penala daca sunt cadru militar.Va multumesc (vezi toată discuția)