~ final discuție ~
 rodia	                   
	                
	                	               	La un restaurant micut care are si un bar,evidenta gestiunii este organizata la pret de achizitie,cu fise de magazie pt.fiecare articol(atat pt.gestiunea ... (vezi toată discuția)
	                    rodia	                   
	                
	                	               	La un restaurant micut care are si un bar,evidenta gestiunii este organizata la pret de achizitie,cu fise de magazie pt.fiecare articol(atat pt.gestiunea ... (vezi toată discuția)
	                
	           Delisi	                   
	                
	                	               	Gestiunea unei bucatarii se tine la pret de cost. Produsele (ciorbe, felul II, desert,etc)  se vand in restaurant. Este obligatorie respectarea unui retetar ... (vezi toată discuția)
	                    Delisi	                   
	                
	                	               	Gestiunea unei bucatarii se tine la pret de cost. Produsele (ciorbe, felul II, desert,etc)  se vand in restaurant. Este obligatorie respectarea unui retetar ... (vezi toată discuția)
	                
	           contanou	                   
	                
	                	               	Cine tine contabilitate la restaurant? Ma poate ajuta cu cateva detalii? De exemplu cum descarcati consumul pe bucatarie? Multumesc. (vezi toată discuția)
	                    contanou	                   
	                
	                	               	Cine tine contabilitate la restaurant? Ma poate ajuta cu cateva detalii? De exemplu cum descarcati consumul pe bucatarie? Multumesc. (vezi toată discuția)