avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 935 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Procura minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Procura minor

Buna seara. am o intrebare. eu am 21 de ani si locuiesc in austria cu mama si cu 3 surori minore. as vrea sa o iau pe sora mea de 16 ani in vacanta in italia. am nevoie de o procura speciala de la tata sau mama sa pot sa plec cu ea? specific ca mama si tata nu au fost casatoriti dar sora mea are numele tatalui si la venirea in austria tata ia dat mamei o procura cum ca e de acord ca copiii minori sa locuiasca si sa mearga la scoala aici. dar de plecari in strainatete nu scrie nimic. si de 3 ani nu mai stim nimic de el. ce pot sa fac sa plec cu ea? va multumesc pt raspuns
Cel mai recent răspuns: ancalau , utilizator 09:30, 5 Martie 2015
Purtati nume comun ?

nu. eu am numele mamei si ea al tatei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum sa procedez in acest caz??? julius jr julius jr Doamna Romanca stabilita in Italia cu un copil minor{6 ani},provenit dintr-o casatorie anterioara,incredintat spre crestere si educare mamei sale prin ... (vezi toată discuția)
De unde pot sti ca o persoana a plecat din tara? moni1988 moni1988 As dori sa dau de mama surori mele (vitrega, doar de tata). Daca dau de mama atunci dau si de soramea. As dori sa-mi vad sora cea mai mica nu am mai vazuto de ... (vezi toată discuția)
Procura pasaport si insotire minori fara apostila Elena_95 Elena_95 Am o mare problema: sunt in tara de 2 luni impreuna cu surorile mele minore. Mama este in Italia. Eu si surorile mele trebuie sa ne intoarcem in Italia pentru ... (vezi toată discuția)