Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

crisana 
	    	Utilizator

crisana 
	    	Utilizator	    

gned 
	    	Utilizator

gned 
	    	Utilizator	    

crisana 
	    	Utilizator

crisana 
	    	Utilizator	    

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

~ final discuție ~
 Ellamy	                   

Buna ziua ,as dori sa stiu si eu la cat concediu de odihna am dreptul,tinand cont ca am ramas gravida anul acesta,iar din luna decembrie o sa intru in ... (vezi toată discuția)
	                    Ellamy	                   

Buna ziua ,as dori sa stiu si eu la cat concediu de odihna am dreptul,tinand cont ca am ramas gravida anul acesta,iar din luna decembrie o sa intru in ... (vezi toată discuția)

NLY007	                   

Buna seara.Am si eu o mare nelamurire daca ma poate lamuri si pe mine cineva,mai pe larg este vorba de concediu de odihna am vreut sa imi iau concediu de ... (vezi toată discuția)
	                    NLY007	                   

Buna seara.Am si eu o mare nelamurire daca ma poate lamuri si pe mine cineva,mai pe larg este vorba de concediu de odihna am vreut sa imi iau concediu de ... (vezi toată discuția)

ekimov	                   

Buna seara. Am o dilema in legatura cu concediul de odihna al mamei mele. 
Este bugetara, lucrand la spital iar superioara ei care se ocupa cu programarea ... (vezi toată discuția)
	                    ekimov	                   

Buna seara. Am o dilema in legatura cu concediul de odihna al mamei mele. 
Este bugetara, lucrand la spital iar superioara ei care se ocupa cu programarea ... (vezi toată discuția)