avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1285 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Politist corupt
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Politist corupt

buna ziua ce pot sa fac daca am descoperit neconcordante intre ce s a declarat in timpul audierilor cu ceea ce a notat in dosar politistul si daca cu buna stiinta nu a tinut cont de sarcinile care le a dat procurorul si judecatorul ?

Alte discuții în legătură

Politist care interpreteaza eronat cu buna stiinta probele intr-un dosar penal cu scopul de a ingreuna si impiedica aflarea adevarului vasile340 vasile340 Buna ziua, am descoperit intr-un dosar de abuz de incredere deschis de procurori si politisti impotriva unui cetatean care m a lezat f multe ... (vezi toată discuția)
Consemnarea declaratiei de suspect/inculpat si continutul acesteia - art.110 alin 4 ncpp s.a. luci_an luci_an Buna ziua. Vreau si eu un raspuns cu privire la urmatoarea situatie: Este normal ca in cazul unei audieri a inculpatului, audierea efectiva sa fie facuta de ... (vezi toată discuția)
Dosar solutionat fara declaratiile invinuitilor andrealeah andrealeah Buna ziua, Am depus plangere penala pentru acte false cu care s-a incercat inlaturarea mea din dreptul legal de mostenire. Actele au fost dovedite ca ... (vezi toată discuția)