avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1097 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Politist care interpreteaza eronat cu buna stiinta ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Politist care interpreteaza eronat cu buna stiinta probele intr-un dosar penal cu scopul de a ingreuna si impiedica aflarea adevarului

Buna ziua,
am descoperit intr-un dosar de abuz de incredere deschis de procurori si politisti impotriva unui cetatean care m a lezat f multe neconcordante care au dat o turnura gresita in mod eronat si cu buna stiinta , si au dus la vicierea adevarului scotandu l de sub urmarire penala si favorizandu-l devenind eu suspect
Desi ulterior , am castigat contestatia depusa la judecatorie, ei (politisti si procurori) in continuare tergiverseaza si dau alta interpretare faptelor (faptuitorul si a schimbat de mai multe ori declaratiile) omitand cu buna stiinta probe clare care l acuza pe acesta
ce sa fac ?
Cel mai recent răspuns: vasile340 , utilizator 19:49, 1 Martie 2015
formulati plangere impotriva actelor si masurilor dispuse, formulati cerere de recuzare impotriva celor care efectueaza urmarirea penala, vedeti concret ce s-a stabilit de catre instanta in plangerea care ati formulat-o....
instanta a retrimis dosarul inapoi (la aceiasi politist si procuror) dandu-le clar punct cu punct ce sa cerceteze mai departe iar ei au omis sa faca acest lucru sau au distras atentia de la esenta problemei neexecutand sarcinile trasate in totalitate ci partial lasand fara raspuns punctele cele mai importante cerute de instanta si au aparut intre timp noi declaratii fara probe care acum ma incrimineaaza si ei chiar le iau de bune si omitand sa dea raspunsul la ce le a cerut judecatorul merg pe o noua pista inventata aparuta in urma unei noi declaratii(cred ca a patra) schimbata, fata de cea initiala zadarnicind aflarea adevarului sau dandu i alta interpretare
Repet toate probele care l incriminau pe faptuitor si in urma declaratiilor lui initiale l-au pus in postura de acuzat ptr abuz de incredere si i s-a deschis dosar penal ,iar dupa ce a aparut avocatul lui, fost procuror, probele ba nu au fost interpretate ba li s-a dat o alta interpretare in scopul evitarii condamnarii lui , clientul fostului procuror,si in asa fel aranjate incat la patru luni a fost scos de sub urmarire penala eu depunand contestatie s-a retrimis dosarul inapoi dar acum la doi ani de la fapta savarsita de faptuitor am ajuns sa fiu eu suspect de niste acuze sesizate in urma unor noi declaratii modificate substantial fata de cele initiale
Intr-un cuvant suspectez pe politist de abuz in serviciu si nu stiu cui sa i arat faptul ca in mod tendentios administreaza acest dosar si cu buna stiinta evita probele esentiale si inveteaza noi acuze date de faptuitor in urma declaratiilor mai recente , ca sa l scoata basma curata pe acesta, clientul fostului procuror

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca am fost citat in calitate de faptuitor, a fost pusa in miscare actiunea penala impotriva mea? eusaisapte eusaisapte Am fost citat in calitate de faptuitor intr-un dosar, fara a se preciza toate cele prevazute de art. 285 b)e)f)g) (2) din CPP, motiv pentru care nu stiu ce ... (vezi toată discuția)
Ordonanta cu nup desfiintata de catre instanta, a 3-a oara! AlfaBetaOmega AlfaBetaOmega Buna ziua, Voi fi cat mai succint. Ce se poate face in cazul unui dosar penal in situatia in care Instanta a desfiintat solutia de neincepere a urmaririi ... (vezi toată discuția)
Folosirea probele video-audio in proces penal omega1969 omega1969 Buna seara, Am nevoie de o lamurire. Pot folosi in instanta, ca si probe, discutii filmate cu camera ascunsa? Ma refer strict la discutii dintre mine si ... (vezi toată discuția)