avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 413 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Salarizare
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Salarizare

Buna ziua! momentan lucrez ca si administrator patrimoniu din mai 2014 ...in cadrul unui liceu detasat fiind incepand cu mai 2014 .... pana atunci am lucrat in cadrul aceluiasi liceu ... din sept. 2008 ca si pedagog scoalar... la implinirea celor 10 ani de vechime pot beneficia de sporul de stabilitate? mentionez ca detasarea a fost facut cu 1 mai 2014 si nu am nici o zi intrerupta in invatamant efectiv..... iar din mai 2015 voi avea contyrac pe perioada nedeterminata cu liceul ..... Multumesc frumos

Alte discuții în legătură

Spor de vechime / stabilitate in invatamant ofarcas76 ofarcas76 Buna ziua, sunt in situatia in care secretariatul liceului in care predau nu doreste sa imi acorde sporul de vechime pentru transa 10-15 ani si nici sporul de ... (vezi toată discuția)
Posturi bugetari grigoremarinel grigoremarinel se pot debloca posturile din invatamant ?? mai exact lucrez intr-un liceu incadrat in functia de supraveghetor de noapte, si acum as vrea sa stiu daca pot sa ... (vezi toată discuția)
Transa de vechime invatamant minuiza minuiza Buna ziua. Lucrez in invatamant, m-am angajat in sept 2004 ca suplinitor necalificat. In februarie 2005, adica dupa 6 luni, am luat licenta si am fost platita ... (vezi toată discuția)