avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1390 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tedinţe imobiliare Imi poate cineva explica asta
Discuție deschisă în Tedinţe imobiliare

Imi poate cineva explica asta

Buna ziua,

Imi poate cineva explica cum vine in Romania lease with option to buy in imobiliare?
Ar veni ca pana achitati, casa e a lor, iar dvs platiti o chirie mai mare decat in mod obisnuit.
[ link extern ]
gi-jane2 a scris:

Ar veni ca pana achitati, casa e a lor, iar dvs platiti o chirie mai mare decat in mod obisnuit.
[ link extern ]

Dar exista asa ceva in Romania?
Da exista ,acum cativa ani chiar erau mediatizate reclamele unor dezvoltatori cu acest gen de oferta.
Mi-ati putea da in caz ca amintiti de care dezvoltatori era vorba si cum vine tradus in romana ca sa stiu sa caut eu ceva oferte?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dezvoltator_vicii ascunse_se poate rezilia contractul? ContSters201854 ContSters201854 Buna ziua, in cazul in care am achizitionat o garsoniera intr-un imobil nou iar de 2 ani de cand ne-am mutat in ea, am avut mereu probleme diverse (pe care ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene nerambursabile peraspera peraspera De unde pot incepe pentru a studia posibilitatea inregistrarii unei asociatii- scop umanitar, constand in consiliere, sprijin pentru valorificarea drepturilor? (vezi toată discuția)
Firma inchiriere masini angcris angcris As dori sa-mi deschid o firma de inchirieri masini.Ce vechime pot avea masinile oferite spre inchiriere? (vezi toată discuția)