Marius Bote 
	    	Practician in insolventa

Marius Bote 
	    	Practician in insolventa	    

allexis_dan 
	    	Utilizator

allexis_dan 
	    	Utilizator	    

Buna ziua,
[ link extern ]
Multumesc.
 cris_deo	                   

buna ziua. unde trebuie sa actionez pt o marturie mincinoasa , calomnioasa si tendentioasa in acelas timp a unui martor in timpul procesului de divort , acum ... (vezi toată discuția)
	                    cris_deo	                   

buna ziua. unde trebuie sa actionez pt o marturie mincinoasa , calomnioasa si tendentioasa in acelas timp a unui martor in timpul procesului de divort , acum ... (vezi toată discuția)

oana_miew	                   

Buna ziua, 
La o adunare de bloc am fost insultanta in public (in fata multor persoane!); de asemenea , mi s-a făcut public o aluzie verbala cu conotație ... (vezi toată discuția)
	                    oana_miew	                   

Buna ziua, 
La o adunare de bloc am fost insultanta in public (in fata multor persoane!); de asemenea , mi s-a făcut public o aluzie verbala cu conotație ... (vezi toată discuția)

cml	                   

Calomnia este scoasa din codul penal?
In ce conditii putem cere testul cu poligraful? Martorii ori faptuitorul nu pot refuza aceasta proba? (vezi toată discuția)
	                    cml	                   

Calomnia este scoasa din codul penal?
In ce conditii putem cere testul cu poligraful? Martorii ori faptuitorul nu pot refuza aceasta proba? (vezi toată discuția)