avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1592 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita, intelegere cu firma de recuperari ...
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita, intelegere cu firma de recuperari creante

Am un credit vindut de Vb catre Rabon firma recuperari. Sunt in executare silita dar intre timp am gasit sa vind doar ca cei de la Rabon ezita ss imi dea acceptul lor pentru vinzare. Ce pot face in acest csz? Va multumesc celor dispusi sa ma ajute cu un sfat !
Cel mai recent răspuns: IMicro Bucuresti , Consilier juridic 15:48, 9 Martie 2015
Notificati in scris si obligatoriu cu confirmare de primire firma de recuperari cu privire la existenta unui cumparator care achita pretul si solicitati-le prin acesta acordul de vanzare, cat si acordul necesar pentru banca cumparatorului ( intelegnd ca acesta aplica pentru un credit).
Sau mai inteligent, trimiteti notificarea prin executor judecatoresc. Nu va costa mult, maximum 60 lei . Veti observa o miscare cat se poate de rapida a firmei de recuperari.
Notificarea facuta de mina si depusa la sediul firmei??
Sau o discutie cu executorul care se ocupa de dosar???
Notificarea facuta de mana, la masina de scris ,scoasa la imprimanta dar inregistrata de primitor ,adica sa puteti dovedi ,la o adica, ca aceea notificare a fost adusa la cunostinta recuperatorului prin alt act .
O modalitate este trimiterea prin posta cu confirmare de primire ;depunerea personala dar numai cu un numar de inregistrare sau alcatuirea ei in dublu exemplar si la rubrica 'am luat la cunostinta ' semnatura si numele in clar al reprezentantului firmei + stampila .
Cel mai elegant e Posta cu confirmare de primire(~ 7 lei) .
Pe vorbe sa nu faceti nimic deoarece vorba volant .
Cu ce dovediti ca firma a fost notificata daca tranzactia nu se incheie tocmai din pricina ei?
Oricare dintre variante ati alege-o trebuie sa retineti ca cel mai important este sa aveti dvs. o copie datata a notificarii remise recuperatorlui, insotite de o confirmare de primire sau o semnatura, nume in clar si stampila a acestuia, ca sa puteti dovedi buna dvs.intentie de solutionare a cauzei. O idee valabila este si trimiterea printr-un executor, dar nu prin cel care se ocupa de caz, caci acesta, daca nu mai realizeaza executarea silita, iese in pierdere si deci nu este interesat de o solutie amiabila. Eu asa as face, dar optiunea va apartine.
Ultima modificare: Duminică, 8 Martie 2015
gustaw, utilizator

Alte discuții în legătură

Executare silita ceruta de o firma de recuperari creante vrica vrica Cum este posibil sa cumperi o creanta a unei pers.fizice fara sa ceri contract si situatia platilor?CUM E POSIBIL SA anunte ca am o datorie pentru care sa nu ... (vezi toată discuția)
Perioada prescriptie marysimo marysimo In februarie 2010 am inteles ca banca la care am contractat un credit pentru nevoi personale a vandut creditul unei firme de recuperari. Pana in prezent, timp ... (vezi toată discuția)
Pot ramane in apartament pana la vanzarea prin licitatie ? yamada yamada Am achizitionat un credit imobiliar in perioada de boom imobiliar. Dupa 3 ani de plata a ratelor la zi, am ramas fara loc de munca si nu am mai putut plati ... (vezi toată discuția)