avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 817 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Plantatie livada nuc si defrisare ulterioara
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Plantatie livada nuc si defrisare ulterioara

Buna ziua, am si eu o intrebare la care nu reusesc sa ma lamuresc din ce citesc pe google.
Sunt student si impreuna cu inca 2 prieteni detinem un hetar de teren, vrem sa facem o plantatie de nuci, cu scopul ca in 15 16 ani sa taiem copacii pentru a vinde lemnul. Care este cadrul legal cu privire la defrisarea nucilor de pe plantatie privata, trebuie facut o asociatie de la inceput, cum se obtine autorizatia. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: IONICA VADUVA , utilizator 16:32, 6 Martie 2015
Conform Legii pomiculturii, legea nr. 348/2003, republicata 2008 ,republicat in Monitorul Oficial, Partea inr. 300 din 17/04/2008
cautati in forum au mai fost discutii pe aceasta tema.

Mult succes

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proprietate privata, impunere taiere copaci Catalin1991 Catalin1991 La capatul unor gradini dintr-o zona rurala trece albia unei vai. Cei din Consiliul local au sesizat proprietarii respectivelor gradini sa defriseze toti ... (vezi toată discuția)
Taiere nuc Diana.F Diana.F Buna ziua. Avem in curtea casei un nuc, plantat de tatal meu, care impinge un perete al terasei, cu pericol de daramare. Am nevoie de autorizatie pentru taiere? (vezi toată discuția)
Contraventie, amenda taiere copaci de pe proprietate robix robix Buna ziua. Azi am fost pus in fata unei aberatii made in Romania. Am rugat o persoana sa-mi taie salcamii de pe un teren aflat in proprietatea mea si, supriza, ... (vezi toată discuția)