avocatnet.ro explicăm legislația
        avocatnet.ro explicăm legislația

Pe avocatnet.ro găsești mii de consultanți, din diferite domenii, pe care îi poți contacta direct.
 Află cum!
Pe avocatnet.ro se fac lunar mii de cereri de consultanță către consultanții înscriși.
 Află detalii!
Vrei să afle și alții câte lucruri știi în domeniul tău de activitate?
Răspunde la întrebări aniella70
                      Utilizator

aniella70
                      Utilizator                    

Oana Codrescu	                   

Am divortat in decembrie 2008 ,iar de anul trecut (septembrie 2008) sunt in proces de partaj cu fostul. La al  IX - lea  termen a venit cu un contract de ... (vezi toată discuția)
	                    Oana Codrescu	                   

Am divortat in decembrie 2008 ,iar de anul trecut (septembrie 2008) sunt in proces de partaj cu fostul. La al  IX - lea  termen a venit cu un contract de ... (vezi toată discuția)

mirelafelicia	                   

Am nevoie de ajutor intr-o problema juridica . Daca intr-o casatorie unul din soti detine o masina pe numele lui , celalat sot are dreptul sa semneze pe actul ... (vezi toată discuția)
	                    mirelafelicia	                   

Am nevoie de ajutor intr-o problema juridica . Daca intr-o casatorie unul din soti detine o masina pe numele lui , celalat sot are dreptul sa semneze pe actul ... (vezi toată discuția)

marika79	                   

Bună ziua,
Am divorțat în 2008 la care data autoturismul a rămas în folosință fostului soț, deși înmatriculat pe numele meu. Intre timp eu am ... (vezi toată discuția)
	                    marika79	                   

Bună ziua,
Am divorțat în 2008 la care data autoturismul a rămas în folosință fostului soț, deși înmatriculat pe numele meu. Intre timp eu am ... (vezi toată discuția)