avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1329 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Hotarare de guvren abrogata
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Hotarare de guvren abrogata

Va rog sa ma ajutati cu o lamurire pentru urmatoarea problema: daca se abroga o hotarare de guvern, niciun alt ordin privind aplicareaprevederilor Hotarârii Guvernului nu mai ramane valabil?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: elisabeta_negru , utilizator 19:30, 18 Iunie 2009
Daca hotararea e abrogata nu mai produce efecte de la data abrogarii.
In consecinta, nici respectivul ordin nu se mai poate aplica.

avocat Claudiu Lascoschi
D-lui Avocat Lascoschi...dar art. 62 alin 4 din legea 24/27.03.2000 la ce se refera???

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cedo b.stefan78 b.stefan78 Singura varianta care mi-a mai ramas este sa ma adresez la Cedo.Am in mana o hotarare definitiva si irevocabila care va trebui respectat.Consider ,(si nu numai ... (vezi toată discuția)
Cand este abrogat un ordin de ministru? arhontele arhontele Daca legea este abrogata la aceiasi data iese din vigoare si toate ordinele care au fost date in baza ei? (vezi toată discuția)
Bonuri fiscale mai mici de 100 lei Magda Staicu Magda Staicu Nu imi e clara urmatoarea situatie pe care doresc sa o dezbatem : Avem asa : 1. HOTÃRÂRE nr. 105 din 18 februarie 2009 privind abrogarea Hotărârii ... (vezi toată discuția)