avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 399 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Schita amplasament
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Schita amplasament

Bunica mea, in 1974, a cumparat un apartament, intre timp comunistii i-au luat apartamentul fara sa o despagubeasca in vre-un fel. Acum, a depus la primarie dosar de retrocedare, cf. Legii 10/2001, numai ca la dosar mai lipseste o schita de amplasament a imobilului.
Aveti idee de unde as putea obtine aceasta schita de amplasament (nu stiu termenul tehnic)?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: office.smartpoint , utilizator 14:28, 18 Iunie 2009
Cartea funciara colectiva, cat si cartea funciara individuala a condominiului respectiv, cat si documentele justificative aflate la dosarul de intabulare al imobilului se pastreaza la Oficiul de cadastru si publicitate in raza caruia se afla imobilul. Dvs. aveti posibilitatea de a pune la dispozitia instantei documentele respective, formuland o cerere de solicitare de informatii catre OCPI (pe baza art.41 din L.7/1996) si obtinand planul de amplasament si schita topografica contra cost, achitand taxele aferente.
Si cartile funciare speciale, in care sunt inscrise imobilele apartinand domeniului public sau privat al statului se pastreaza tot de catre OCPI. In motivatia cererii mentionati faptul ca documentele va sunt necesare in instanta.
Multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Regulamentul privind avizarea tehnica a expertizelor judiciare efectuate de expertii judiciari in specializarea topografie, cadastru si geodezie BEJENARU PETRU BEJENARU PETRU MINISTERUL JUSTITIEI Ordin nr. 1882/C din 12 septembrie 2011 AGENTIA NATIONALA DE CADASTRU SI PUBLICITATE IMOBILIARA Ordin nr. 1.044.364 din 19 septembrie 2011 ... (vezi toată discuția)
Dezbateri - regulamentul privind avizarea tehnica a expertizelor judiciare efectuate de expertii judiciari in specializarea topografie, geodezie si cadastru BEJENARU PETRU BEJENARU PETRU MINISTERUL JUSTIŢIEI Nr. .................../C din........................... AGENŢIA NAŢIONALÃ DE CADASTRU ªI PUBLICITATE IMOBILIARÃ Nr. ... (vezi toată discuția)
Cadastru adriana dj adriana dj am o hotarare definitiva si irevocabila pot face cadastru si intabularea dupa schita facuta de expert in timpul procesului sau trebuie sa platesc un alt ... (vezi toată discuția)