Media Intră în comunitate
avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 9399 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Subcontractare, antrepriza sau contract prestari ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Subcontractare, antrepriza sau contract prestari servici?

buna seara!

De curand am incheiat un contract de prestari servici in Belgia, la randul meu vreau sa "angajez" pentru efectuare lucrarilor (sistem intermediar) alte 3 societati, intrebarea mea este: ce contract trebuie sa inchei cu cele 3 societati? (subcontractare, antepriza sau contract de prestari servici?


Va multumesc!
Mihai
Cel mai recent răspuns: Cătălin Vasiloiu , Consilier juridic 17:02, 10 Martie 2015
Încheiați un contract de subantrepriză.

Art. 1852 - Cod Civil
Prin contractul de subantrepriză antreprenorul poate încredinţa unuia sau mai multor subantreprenori executarea unor părţi ori elemente ale lucrării sau serviciilor, afară de cazul în care contractul de antrepriză a fost încheiat în considerarea persoanei sale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Subcontractare contract prestari servicii nyusziful nyusziful Buna ziua. Va rog sa ma lamuriti: intre societatea mea si o alta societate este incheiat un contract de prestari servicii (ridicari deseuri). Acum societatea ... (vezi toată discuția)
Denumire parti in contract de (sub)subantrepriza Andreea-traducator Andreea-traducator Buna seara. As avea nevoie de ajutor cu traducerea unor termeni din limba italiana: appaltatore, subappaltante si subappaltatore. Este vorba de un contract ... (vezi toată discuția)
Subcontractori deliammm deliammm Va rog sa ma lamuriti daca se poate referitor la urmatoarele aspecte: - Care este diferenta dintre un contract de subcontractare si unul de prestari servicii ... (vezi toată discuția)