avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 603 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract de casa pentru imobil folosit cu imputernicire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract de casa pentru imobil folosit cu imputernicire

Buna ziua am o intrebare:eu mam mutat in casa bunicii mele decedate cu 9 ani in urma si am investit multi bani in renovarea casei dar casa respectiva este fara contract bunica mea a avut doar o inputernicire de la proprietar acesta este un neamt plecat in germania prin anul 90 si nu a mai dat nici un semn de viata.dupa cate am inteles proprietarii sunt decedati se poate face ceva cu aceea inputernicire un contract ceva sigur pe casa,eu asi vrea sa investesc in continuare bani in acea casa dar imi este frica sa mai fac cv fara un act legal asupra propritatii.imi puteti da un sfat?va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cristina Paisa , Avocat 11:02, 9 Martie 2015
Imputernicire pentru ce a avut bunica?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune io@na io@na Suntem in proces de succesiune de 5 ani.Ambii bunici au decedat,bunicul lasandu_i tatalui meu un certificat de mostenitor avand o cota de 3/4 iar restul de ... (vezi toată discuția)
Hartuire,insulta kroko35 kroko35 Buna ziua, locuiesc cu parintii de cand m-am insurat , ca orce om normal la cap mi-sa parut a fi mai simplu sa locuiesc cu dansii casa fiind destul de mare ... (vezi toată discuția)
Casa-mostenire ely_3n ely_3n O sa trec direct la problema fara a mai recurge la vreo introducere. Povestea pe scurt Eu si parintii mei am vandut apartamentul in care stateam si ne-am ... (vezi toată discuția)