Buna, am o problema. Momentan nu sunt in tara, am plecat cu fetita de 3 ani cu munca, tatal fetei mi-a dat procura si dupa o sapt s-a razgandit, si-a facut programare la consulat sa-mi anuleze procura si sa ne aduca fortat in tara, nu a anulat-o pt ca am fost de acord sa ne intoarcem in urma amenintarilor. Am biletele de avion pt intoarcere, problema este ca eu nu vreau sa merg cu el acasa, vreau sa merg direct la parintii mei acasa. Daca fac asta, ma acuza de parasire de domicilui si pot pierde copilul. Cum as putea face? M-ati putea ajuta cu un sfat? Nu mai stiu cum sa fac, vreau neaparat sa divortez si sa imi cresc copilul, multumesc
Buna seara! Trebuie solicitata eliberarea unei copii de pe certificatul de casatorie. Daca nu va puteti prezenta veti fi reprezentata de avocat sau de un mandatar. Puteti divorta chiar daca sotul este sau nu de acord.
Divort
ramodeni
Suntem casatoriti de 5 ani jumate si avem o fetita de 2 ani si 3 luni.Am inceput sa nu ne mai incelegem inca de cand eram insarcinata.Acum suntem in ... (vezi toată discuția)
Divort cu copii
ramodeni
Suntem casatoriti de 5 ani jumate si avem o fetita de 2 ani si 3 luni.Am inceput sa nu ne mai incelegem inca de cand eram insarcinata.Acum suntem in Italia,eu ... (vezi toată discuția)