@thran
:offtopic:
Am participat odata la un curs de instruire pentru un program de contabilitate, curs la care venisera o multime de administratori si presedinti de asociatii dintr-o bucatica a sectorului.
La un moment dat a venit vorba despre rubricile listei de intretinere. In program era cuprins la Cheltuieli pe numar de persoane si salariul femeii de serviciu.
Am facut remarca ca acesta trebuie sa stea dincolo, la Cheltuieli pe cota-parte indiviza.
A sarit ca ars un domn foarte respectabil, in sensul ca avea ceva anisori peste 70, foarte agresiv, si m-a pus la punct ca "habar n-am si sa tac din gura".
Mi-am tinut firea, la inceput, si i-am spus ca "in conformitate cu....", bla-bla....
Asta l-a agasat si mai tare, sfarsind prin a ma jigni de fata cu ceilalti oameni care incremenisera.
Mi-am sarit din papuci si am facut atac la persoana, asa cum merita.
Concluzia mea au fost doua :):
- baietii facusera programul dupa cum un asemenea troglodit le dictase dupa bunul lui plac (programul mai avea si alte hibe notabile, motiv pentru care nu l-am folosit nici cu titlu gratuit, facut cadou de deputatul nostru in speranta de a ne "cumpara" voturile)
- in unele asociatii, proprietarii nu au nicio sansa in fata unor asemenea capcauni. Ei fac legea - asa cum s-a exprimat si agresorul meu - sub motiv ca "asociatiile" stiu mai bine care le sunt nevoile. A se citi care sunt nevoile administratorului sau presedintelui, pe care ii doare la basca de lege si de aplicarea ei.
Sper ca utilizatorul nostru sa nu se afle in asemenea situatie si sa aiba cu cine sa se inteleaga.
Reparatie lift
castelanul
la reparatie lift cheltuiala se imparte pe apartament sau pe nr.de persoane?cum e mai corect ?si daca se poate ,de ce?
Ar mai fi ceva-se imparte de la et.2 ... (vezi toată discuția)