avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 499 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Decizie C.N.S.A.S-unde ma pot adresa pentru a obtine o ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Decizie C.N.S.A.S-unde ma pot adresa pentru a obtine o pensie de urmas/despagubiri?

as avea nevoie du un sfat da-ca se poate familia mea a fost de portata an perioada comunismului ani 50-52 parintii si fratele care a decedat la numai 1 an din cauza conditilor am facut cerere la c.n.s.a.s si am primit decizia precum ca parintii mei au fost deportati si fratele care a decedat va rog sami dat un raspuns unde as putea sa ma adresez daca se poate sa obtine o pensie de urmas cu aceste documente pe care le detin va multumesc
putem formula cerere pt actune an istanta pe 2015 ?
cu tot respectul freeelis cu rugamintea sa mi scrieti articolul de care as putea benificia pt a formula actune an istanta daca se poate nu am pregatirea sa anteleg aceste articole pe care leati trimis va astept raspuns va multumesc cu respect
Ultima modificare: Joi, 26 Martie 2015
ContSters344032, utilizator
nu se poate da un rspuns daca se poate formula actiune an istanta ? ptr. despagubiri banesti astept raspuns multumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 28 Martie 2015
petrica2 a scris:

nu se poate da un rspuns daca se poate formula actiune an istanta ? ptr. despagubiri banesti astept raspuns multumesc
un avocat din zona care locuiesc mi sa spus cu actele care le detin de la c.n.s.a.s si cu decizia de la m. a. i se poate formula actiune an istanta ptr. despagubiri banesti, si nu mai anteleg nimic din aceasta situoatie alti spun da alti spun ba raspunsul sigur nu se gaseste de la acest forum cu atata experinta ? sant dezamagit

Ultima modificare: Duminică, 29 Martie 2015

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum obtin despagubiri conf legii 221/2010? sanatatefrumusete sanatatefrumusete Buna ziua Tatal meu a fost deportat in Siberia 4 ani si jumatate am acte doveditoare (livret).Care este procedura pentru a putea beneficia de aceasta ... (vezi toată discuția)
Legea 221/2009 sandra2 sandra2 Buna ziua , As dori sa stiu daca legea 221 emisa pe 14.06.2009 cu valabilitate 3 ani ( 14.06.2012) prin republicarea ei din 2013 (14.03.2013) si-a ... (vezi toată discuția)
Stramutat, copil fiind, cu parintii in 1949, am dreptul la indemnizatie? ContSters240774 ContSters240774 Parintii mei au fost stramutati in 1949 cu domiciliul obligatoriu pina in 1963 ,eu m-am nascut in 1946,am domiciliul in usa ,am dreptul la indeminizatie ? Noi ... (vezi toată discuția)