avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1117 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort

Buna ziua.
O intrebare simpla. Dupa o casatorie de 8 ani apare un divort. Bunurile comune (mobila, masina, credite, depozite bancar dar si o mostenire) vor fi supuse toate partajului daca sotii nu ajung la un acord comun??.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: danut_daniel , utilizator 15:57, 10 Martie 2015
~ Conținut șters la cerere ~
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare bunuri ionionut_preda ionionut_preda Buna ziua! Ma numesc, Ionuț Preda sunt din Piteşti, căsătorit din 2016. Din căsătorie nu sun copii, însă sotia mai are o fetiţă de 18 ani in ... (vezi toată discuția)
Partaj judiciar Tedesco Tedesco Buna ziua! [b][b]Inainte de casatorie[/b] am contractat 3 credite[/b] (imobiliar, auto si nevoi personale), la care mai am de platit inca 5 ani, iar acum ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. sotul meu are o datorie la o companie de telefonie ... Iulia161079 Iulia161079 Buna ziua . Sotul meu are o datorie la o companie de telefonie mobila care cu tot cu penalitati ar ajunge la 3000 euro .Daca se ajunge la executare silita si ... (vezi toată discuția)