avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1646 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Factura de la asociatie
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Factura de la asociatie

doresc sa mi se elibereze factura fiscala pentru valoarea plati cotelor de intretinere
mentionez ca presedintele si adiministratorul refuza eliberarea acestor facturi
exista vreo lege care reglemteaza aceasta situatie?
Temeiul juridic o sa-l gasiti in multe acte normative ce reglementeaza activitatea contabila, financiara, fiscala ... iar unele din acestea le-ati citat mai sus. Stui ca interveniti cu asemenea mesaje numai pentru a va crestre numarul de mesaje si punctajul pe forum. Nu va sterg acest mesaj dar urmatorul pe aceesi tema o sa-l sterg.
Aici nu discutam neaparat opiniile celorlati utilizatori ci prevederile legale. Daca unii au alta opinie, e in regula si pot ramane la opinia lor ori si-o pot schimba. Dar legislatia nu interzice nimanui sa emita factura, obliga pe oricine sa emita factura la cererea celui ce plateste si chiar instanta a obligat asociatia sa emita factura, asa cum se poate citi pe lincul ce l-ati postat mai sus.
O primavara frumoasa si va doresc sa aveti ce factura!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eliberare factura in asociatie de locatari timpuriu timpuriu Locuiesc intr-un bloc care forma de asocierea este ASOCIATIE DE LOCATARI intrebarea mea este daca ptr plata cotelor de intretinere asociatia imi poate ... (vezi toată discuția)
Emitere factura de asociatie proprietari pentru cheltuieli intretinere dan_crihan dan_crihan Suntem o asociatie de proprietari, in care unul din proprietari este persoana juridica. Acesta a inchiriat apartamentul unei alte persoane juridice, ca ... (vezi toată discuția)
Asociatie de proprietari-obligativitate facturare ContSters27400 ContSters27400 Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca o Asociatie de proprietari este obligata sa emita factura fiscala pentru un spatiu inchiriat unei persoane juridice, sau ... (vezi toată discuția)