avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 430 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Export ciuperci in strainatate
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Export ciuperci in strainatate

Buna ziua,

As dori sa infiintez o firma care se va ocupa cu exportul ciupercilor comestibile in Ungaria si Austria, direct la restaurante.
Ciupercile as cumpara de la sateni din diferite zone.
Intrebarea mea ar fi cum poate cumpara firma ciuperci de la o persoana fizica, prin contract? Tinand cont ca persoana fizica, sateanul propriu zis nu poate elibera factura. Respectiv ma gandesc ca la vama sau restaurantul imi va cere certificat de calitate pe marfa, de unde pot procura asa ceva? Care e modalitatea ca ciupercile cumparate sa corespunda cerintelor legale?
Multumesc pentru ajutor.

Alte discuții în legătură

Achizitie ciuperci de padure Alexandruhorea Alexandruhorea Va rog frumos sa ma ajutati cu informatii privind achizitia de ciuperci de padure de la persoane fizice. Am o firma in strainatate si as dori sa cumpar ... (vezi toată discuția)
Monografie contabila ciupercarie ContSters331936 ContSters331936 Buna seara. As dori si eu o monografie contabila pentru o firma de ciuperci. Acestia procura materia prima adica ciupercile de la diferite persoane fizice, ... (vezi toată discuția)
Noile cerinte 2007 ptr infiintare magazin camy2555 camy2555 Ma tot gandesc de vreo 2luni ce afacere sa deschid,mi-au trecut prin cap tot felul de idei:magazin alimentar in cartier(deja vadul este format a fost un ... (vezi toată discuția)