avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1130 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract comodat loc de parcare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract comodat loc de parcare

Buna ziua,
Detin un loc de parcare la ADP Sector 2. De curand am instrainat masina personala pentru ca voi detine o masina de firma pe perioada indelungata.
Pentru prelungirea contractului de inchiriere am inteles de la ADP ca e nevoie de un contract de comodat intre firma si mine, nu au nici un template.
Sunt doua spete la care nu am gasit raspuns pe net.
1. Masina e luata de firma in leasing
2. Cum se poate face acest contract asfel incat firma sa nu piarda dreptul de deducere chelctuieli si TVA.

Multumesc

Alte discuții în legătură

Contract de comodat ptr. un loc de parcare florincristi florincristi detin un loc de parcare la adp platit, dar am vandut masina si cnf legi se anuleaza contractul incheiat la adp,dar doresc sa inchei un contract de comodat ... (vezi toată discuția)
Tva venituri din parcare printzesa18 printzesa18 Am o firma platitoare de TVA , am un teren pe firma cu contract de comodat si vrea sa inchiriez de pe firma loc de parcare. Intrebarea mea e daca facturez cu ... (vezi toată discuția)
Loc de parcare pentru chirias, primit de la proprietar Razvanescovici Razvanescovici Buna ziua. As avea si eu o intrebare legata de locul de parcare pe care il detine proprietarul. Este posibil ca acesta sa fie dat in folosinta cu acte legale ... (vezi toată discuția)