avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 223 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract de comodat ptr. un loc de parcare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract de comodat ptr. un loc de parcare

detin un loc de parcare la adp platit, dar am vandut masina si cnf legi se anuleaza contractul incheiat la adp,dar doresc sa inchei un contract de comodat intre persoane fizice cu un vecin din bloc ptr. a nu pierde locul de parcare,cei de la adp mi-au spus sa inchei acest contract de comodat,as dori si eu un model,va multumesc
Cel mai recent răspuns: gaserban@gmail.com , utilizator 09:10, 26 Mai 2019
Fie mergeti la un notar si incheiati un contract de comodat in forma autentica, fue apelati la un avocat si faceti sub semnatura privata, fie cautati pe net modele de contracte de comodat. :)
Daca detineti contract de concesiune loc parcare auto,autoritatea locala reinnoieste anual contractul in baza documentelor depuse de solicitant
Daca dvs ati instrainat autoturismul ,pe cale de consecinta nu mai detineti nici autovehiculul si nici documentele acestuia,astfel incat reinnoirea contractului nu se mai poate realiza
Daca ati achitat c/v taxa aferent an in curs si ulterior ati instrainat bunul,puteti incheia procura notariala in favoarea tertului,valabila strict contract de concesiune
va multuesc,da detin si contractul incheiat la adp iar auto l-am vandut in provincie si pentru a nu pierde locul de parcare vreau sal dau unui prieten din blocul meu am discutat cu un reprezentant de la adp sec6 care a spus ,,incheiati un contract de comodat auto intre persoane fizice,formularul il gasiti pe net''' ,am cautat si nu l-am gasit pe cel ptr parcare am gasit numai ptr.auto,s-au inteleg ca se incheie numai in fata unui notar sau avocat,,?
Salut,
Cum ai rezolvat cu contractul de comodat? Acealasi contract mi-au cerut si mie, doar ca mie imi trebuie intre mine si tatal meu pt ca urmeaza sa imi vand masina si vreau sa o trec pe a lui pe loc pentru a nu-l pierde. Nu mi-au spus daca trebuie la notar.
doresc formular decomod ptr loc parcare cu contract in sector 6.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Loc de parcare pentru chirias, primit de la proprietar Razvanescovici Razvanescovici Buna ziua. As avea si eu o intrebare legata de locul de parcare pe care il detine proprietarul. Este posibil ca acesta sa fie dat in folosinta cu acte legale ... (vezi toată discuția)
Inscris pe talonul auto "instrainat catre" ovidiu2014 ovidiu2014 Buna seara. In urma cu 2 ani am vandut o masina cu contract de vanzare-cumparare luat de pe internet, nu de la politie si am scris pe talon instrainat catre la ... (vezi toată discuția)
Serviciul de parcari auto Serbanstefan21 Serbanstefan21 Buna ziua, Am facut ctr de comodat cu fosta mea soacra pt o masina trecuta pe numele ei ,din pacate din cauza unor prob personale masina a ramas la ea iar eu ... (vezi toată discuția)