ContSters250994 
	    	Utilizator

ContSters250994 
	    	Utilizator	    

ynocentta 
	    	Utilizator

ynocentta 
	    	Utilizator	    

florincristi 
	    	Utilizator

florincristi 
	    	Utilizator	    

DanielDaniel14 
	    	Utilizator

DanielDaniel14 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 Razvanescovici	                   

Buna ziua. As avea si eu o intrebare legata de locul de parcare pe care il detine proprietarul. Este posibil ca acesta sa fie dat in folosinta cu acte legale ... (vezi toată discuția)
	                    Razvanescovici	                   

Buna ziua. As avea si eu o intrebare legata de locul de parcare pe care il detine proprietarul. Este posibil ca acesta sa fie dat in folosinta cu acte legale ... (vezi toată discuția)

ovidiu2014	                   

Buna seara. In urma cu 2 ani am vandut o masina cu contract de vanzare-cumparare luat de pe internet, nu de la politie si am scris pe talon instrainat catre la ... (vezi toată discuția)
	                    ovidiu2014	                   

Buna seara. In urma cu 2 ani am vandut o masina cu contract de vanzare-cumparare luat de pe internet, nu de la politie si am scris pe talon instrainat catre la ... (vezi toată discuția)

Serbanstefan21	                   

Buna ziua,
Am facut ctr de comodat cu fosta mea soacra pt o masina trecuta pe numele ei ,din pacate  din cauza unor prob personale masina a ramas la ea iar eu ... (vezi toată discuția)
	                    Serbanstefan21	                   

Buna ziua,
Am facut ctr de comodat cu fosta mea soacra pt o masina trecuta pe numele ei ,din pacate  din cauza unor prob personale masina a ramas la ea iar eu ... (vezi toată discuția)