avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 186 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Date cu caracter personal de la Credit Europe Bank la ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Date cu caracter personal de la Credit Europe Bank la o firma din Dubai

Buna ziua.
As dori sa stiu daca este normal si legal ca o banca din Romania - Credit Europe Bank sa dea toate datele mele catre o firma din Emiratele Arabe Unite - Dubai fara ca eu sa stiu acest lucru sau sa primesc macar o notificare ? Firma din Dubai se numeste Credit Plus (GULF) LTD.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: IMicro Bucuresti , Consilier juridic 10:25, 11 Martie 2015
Citiți cu mare atenție contractul de credit, undeva pe la final o să vedeți că v-ați dat acordul să se întămple asta. Dacă, prin absurd nu ați dat acest acord, trebuie să știți că este legal, deoarece banca a dat aceste date ca urmare a vânzării creanței, implicit există un drept legitim pentru divulgarea datelor cu caracter personal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Date cu caracter personal pesitos pesitos Posed un magazin de haine intr-un mall. Am zic sa fac o mica tombola, astfel oricine cumpara de minim 100 lei primea un cupon pe care il completa si il ... (vezi toată discuția)
Procura speciala Vasile1952 Vasile1952 Buna ziua, Sunt in judecata cu o societate de recuperare. Recuperatorul a depus la dosar contract de cesiune si procura speciala. Procura speciala a fost ... (vezi toată discuția)
Prelucrarea datelor cu caracter personal Gyulypas Gyulypas Are voie o firmă de recuperări creanțe să folosească datele mele cu caracter personal, ținând cont de noua lege privind protecția datelor cu caracter ... (vezi toată discuția)