avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1787 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am cumparat casa cu chitanta de mana si vreau sa fac ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am cumparat casa cu chitanta de mana si vreau sa fac act de proprietate!

Buna ziua ! Am cumparat o casa cu chitanta de mana in anul 1987 si vrea sa fac act de proprietate .Fostul proprietar a primit terenul de la CAP si a construit o casa (nu are nici un fel de act de proprietate).Eu am cumparat-o prin chitanta de mana.Teren 3000 mp , casa contruita pe 70mp.Am platit toate impozitele.
In aceasta situatie ce pot sa fac ,unde trebuie sa merg sa imi pot face actele proprietate.Multumesc !!!
Cel mai recent răspuns: Avocat Sebastian Murariu , Avocat 16:35, 11 Martie 2015
Daca vânzătorul mai este in viata mergeți impreuna la un notar public. Inainte cred ca ar trebui clarificat statutul juridic al terenului si al construcției...pentru aceasta adresați-va primăriei de care aparțineți !
S-ar putea sa ramaneti perplex cand va vor spune ca nu sunteti proprietar :O

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de vanzare cumparare johnny82drs johnny82drs o intrebare din nou nu stiu cum sa explik mai exact dar incerc tot posibilul . tatal meu a cumparat o casa in anul 1987 cu chitanta de mana vanzatorul avea in ... (vezi toată discuția)
Chitanta de mana gimi44 gimi44 Buna ziua, Rog un raspuns pentru urmatorul caz.In 1990,tatal meu a achizitionat in judetul Prahova ,cu chitanta de mana semnata si de doi martori, o casa cu ... (vezi toată discuția)
Vanzare-cumparare consensuala raisacristina raisacristina In jurul anului 1960 bunicii au cumparat casa printr-o simpla hartie facuta intre parti...prin care se transfera casa in schimbul unei sume de bani. Dupa ... (vezi toată discuția)