avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1760 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Administrator Asociatie proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Administrator Asociatie proprietari

Un proprietar , poate sa fie administrator fara diploma de bacalaureat?
Cel mai recent răspuns: alv , utilizator 12:59, 13 Martie 2015
Dumneavoastra, daca sunteti proprietar membru al asociatiei de proprietari, nu puteti schimba administratorul. Dar puteti sa alegeti alt presedinte si alti membri ai comitetului executiv care sa gestioneze asociatia conform legii inclusiuv cu privire la angajarea administratorului.
Rezolvare este in asociatia dumneavoastra si nu in afara ei.
alv
Daca locuiti in sectorul 3 si doriti sa rezolvati problema , contactati ma pe privat si eu sunt in situatia Dumneavoastra , va spun ce pasi sa urmati si daca doriti , lasati un numar de telefon pentru ca ne putem auzi mai bine , asa cum am spus , numai daca locuiti in sector 3 , dar sunt sigur ca da .
Sunt si alte probleme la asociatie in afara faptului ca domnul administrator nu are atestat ? Daca nu sunt alte probleme nu inteleg de ce aveti ceva impotriva omului . In ziua de astazi sunt multe programe specializate care pot face munca administratorilor mult mai usoara , iar atestatele de la primarie nu sunt atat de actuale cu mijloacele tehnologice actuale .
Mytro a scris:

....iar atestatele de la primarie nu sunt atat de actuale cu mijloacele tehnologice actuale .

Sint de acord cu prima parte a raspunsului, dar cu ce ziceti mai sus - nu am inteles, poate puteti sa dezvoltati...
Eu cunosc administratori de asociatie care au licenta de economisti, insa au fost nevoiti sa urmeze si un curs de administrator de imobile, apoi au sustinut un examen de absolvire a cursului, iar absolventii au fost nevoiti sa mai de-a un examen la primarie in vederea obtinerii acelui atestat, despre care dvs. ziceti ca nu este prea actual....
Daca nu este prea actual inseamna ca la 2-3 ani aceste documete ar mai trebui actualizate prin sustinerea de noi examinari - ceea ce pentru unii administratori chiar ar fi benefic...

M-am exprimat putin gresit . Ceea ce vroiam sa spun este ca nu toate cursurile iti ofera o pregatire intr-un program informatic , care in opinia mea este esential pentru un administrator in ziua de astazi . Nu neg faptul ca poti fi un administrator bun si fara a folosi prea mult calculatorul , insa mi se pare nepractic .

Alte discuții în legătură

Ridicarea atestatului administratorului de bloc, posibila infractiune tomasso tomasso In urma unei sesizari primaria a dispus ridicarea atestatului adminisratorului asociatiei de proprietari constatand ca nu indeplineste conditiile prevazute ... (vezi toată discuția)
Presedinte - administrator alexs4 alexs4 buna ziua, stau in sector 4 , in primul rand vreau sa intreb daca este posibil asa ceva... presedintele de bloc sa fie si administrator la un bloc cu 8 scari ... (vezi toată discuția)