avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 767 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Vanzare casa si teren persoana juridica, TVA
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Vanzare casa si teren persoana juridica, TVA

o firma detine prin contract de vinzare - cumparare un teren si o casa,ambele pe acelasi cadastru si pe acelasi contract( o curte cu casa) cumparate de la o persoana fizica in 2006, firma vrea sa vinda acum si terenul si casa, la cumparare nu a platit TVA, acum ce trebuie facut....factura? firma e platitoare de TVA poate factura fara TVA? multumesc.

Alte discuții în legătură

Vanzare teren si casa, tva dreptatesiadevar dreptatesiadevar o firma detine prin contract de vinzare - cumparare un teren si o casa,ambele pe acelasi cadastru si pe acelasi contract( o curte cu casa) cumparate de la o ... (vezi toată discuția)
Cadastru- plz help Am o proprietate cu casa si teren 500mp.Vreau sa vand doar o parte din teren cca 250 mp. Insa eu am cadastru pe toata suprafata.Cum fac actul de vanzare-cump ... (vezi toată discuția)
Taxe la cumpararea unui imobil dintre un srl si pers. fiz? anca_83 anca_83 Buna, am un SRL(microintreprindere) si doresc sa cumpar un imobil pe firma de la o persoana fizica, intrebarea mea este cum pot eu sa imi deduc tva-ul, pentru ... (vezi toată discuția)