avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Revenirea la munca dupa CCC
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Revenirea la munca dupa CCC

Buna seara,

In data de 30.05.2015 se împlinesc doi ani de când am născut. Momentan aflându-mă in CCC, am optat pt varianta de 2 ani. Doresc sa stiu când trebuie sa mă întorc la munca, pe data de 31.05.2015 la o zi dupa ce copilasul face doi ani sau cu o luna mai devreme de data nasterii lui.?

Multumesc,
Serban Irina
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 21:21, 12 Martie 2015
Daca tatal copilului indeplineste conditiile de acordare a CCC si a indemnizatiei pentru CCC, atunci durata CCC pentru dvs se va reduce cu o luna. In acest caz, data revenirii la munca este 01.05.2015, iar efectiv la munca va veti prezenta in data de 04.05.2015

Daca tatal copilului nu indeplineste conditiile de acordare a CCC si a indemnizatiei pentru CCC, atunci durata CCC pentru dvs nu se va reduce cu o luna. In acest caz, data revenirii la munca este 31.05.2015, iar efectiv la munca va veti prezenta in data de 01.06.2015.

Ultima modificare: Joi, 12 Martie 2015
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intoarcerea la munca dupa ccc raludarlea raludarlea Buna ziua. Fetita mea s-a nascut in data de 31 decembrie 2012. Incepand cu ce data trebuie sa ma intorc la servici? Va multumesc mult (vezi toată discuția)
Data reintoarcerii la locul de munca dupa finalizarea ccc-ului Dedita Dedita Buna ziua ! Am nascut pe data de 24 aprilie 2014 si am optat pentru CCC 2 ani de zile. Va rog mult sa imi spuneti data exacta la care trebuie sa reincep ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal pustyu77 pustyu77 buna seara.sunt in concediu prenatal pe durata de 2 ani si in februarie implinesc 2 ani de cand am intrat.intrebarea mea este,cand tre sa ma prezint la ... (vezi toată discuția)