vitara 
	    	Utilizator

vitara 
	    	Utilizator	    

vitara, utilizator
 vitara, utilizator 	
			 ynocentta 
	    	Utilizator

ynocentta 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 nagyjudith	                   

Am achizitionat un smart. La omologarea de la RAR, s/a constatat ca locul unde este poansonata seria de sasiu este ruginit, nu se poate citi.
Seria mai apare ... (vezi toată discuția)
	                    nagyjudith	                   

Am achizitionat un smart. La omologarea de la RAR, s/a constatat ca locul unde este poansonata seria de sasiu este ruginit, nu se poate citi.
Seria mai apare ... (vezi toată discuția)

Irihon	                   

Bună ziua.  A o mare problema care ma frământă de 2 luni.  Am cumpărat o mașină din Germania. Eu lucrând acolo am achiziționat mașină dintr-un parc ... (vezi toată discuția)
	                    Irihon	                   

Bună ziua.  A o mare problema care ma frământă de 2 luni.  Am cumpărat o mașină din Germania. Eu lucrând acolo am achiziționat mașină dintr-un parc ... (vezi toată discuția)

Alin1317	                   

Buna seara tururor! 
Am cumparat o masina sh din Craiova,judetul Dolj. Au trecut 3 saptamani si fiscalul nu a ajuns. Vanzarorul nu raspunde la telefon,nu pot ... (vezi toată discuția)
	                    Alin1317	                   

Buna seara tururor! 
Am cumparat o masina sh din Craiova,judetul Dolj. Au trecut 3 saptamani si fiscalul nu a ajuns. Vanzarorul nu raspunde la telefon,nu pot ... (vezi toată discuția)