avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 147 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Inselatorie masina
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Inselatorie masina

As dori sa stiu ce se poate face daca acum aprox 2 luni de zile am cumparat o masina ( Suzuky Vitara ) din 1995.

Cand am cumparat masina aceasta nu avea toba de esapamant , proprietarul spunand ca asa ii place lui fara toba ca face zgomot si e mult mai cool. Dupa ce am pus toba noua pe masina, am inceput sa aud cum atinge roata din fata in caroserie cand virezi rotiile.
De fapt taiase toba intentionat ca eu sa nu aud zgomotul cand am testat masina. Pe langa asta masina pe sasiu era data cu o solutie ( probabil teroson ) peste rugina ca sa acopere rugina, iar acum incepe sa se vada ca a fost masluita. Mentionez ca nu m-am plimbat cu masina decat foarte putin deoarece am scos doar un rand de numere rosii si nu am avut timp sa ma dau.
Va rog sa imi spuneti daca am sanse sa-l dau in judecata, sa-i dau masina retur si sa-mi dea banii. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 18:41, 15 Martie 2015
aveti sanse daca aveti acte pe masina
am acte de vanzare cumparare intre mine si persoana respectiva. Am scos un rand de numere rosii de la politie in baza acelor acte. toate actele sunt ok.
Vroiam sa stiu cam ce sanse am sa recuperez banii si cum se procedeaza. Precizez ca masina are roti cu care nu pot sa trec de verificarea RAR deoarece sunt foarte mari. Am aflat asta ulterior. Cel care mi-a vandut masina m-a mintit ca n o sa am nici o problema la RAR.
Ultima modificare: Duminică, 15 Martie 2015
vitara, utilizator
Este o diferenta semnificativa intre discutiile avute cu vanzatorul si actul dvs unilateral de vointa de achizitionare auto sh
De regula ,persoanele interesate sa achizitioneze auto sh,anterior incheierii formalitatilor de achizitie ,pentru clarificarea situatiei tehnice ,introduc auto in service autorizat
Daca nu aveti probe temeinice/martori,va fi greu sa probati ca vanzatorul verbal va asigurat ca totul este ok...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Serie sasiu ruginita, nu se vede nagyjudith nagyjudith Am achizitionat un smart. La omologarea de la RAR, s/a constatat ca locul unde este poansonata seria de sasiu este ruginit, nu se poate citi. Seria mai apare ... (vezi toată discuția)
Pot da r.a.r ul în judecata Irihon Irihon Bună ziua. A o mare problema care ma frământă de 2 luni. Am cumpărat o mașină din Germania. Eu lucrând acolo am achiziționat mașină dintr-un parc ... (vezi toată discuția)
Fiscal auto Alin1317 Alin1317 Buna seara tururor! Am cumparat o masina sh din Craiova,judetul Dolj. Au trecut 3 saptamani si fiscalul nu a ajuns. Vanzarorul nu raspunde la telefon,nu pot ... (vezi toată discuția)