avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executor judecatoresc prejudiciat de asociat
Discuție deschisă în Executare silită

Executor judecatoresc prejudiciat de asociat


Buna seara,

Dosar executare silita, calitatea de creditor, urmeaza o cerere de executare imobiliara, mobiliara , poprire.
Executorul care instrumenteaza dosarul trimite o adresa la primaria de care apartine debitoarea, acesta este informat ca aceasta detine o casa de locuit in coproprietate cu fratele ei, si un teren extravilan.
Noteaza somatia numai pentru teren,dupa mai multe licitatii la care nu se prezinta nimeni ,reiese ca acesta este impropriu vanzarii.
Asociata executorului judecatoresc elibereaza o adeverinta la cererea debitoarei cum ca executarea silita are loc decat asupra terenului, nu si a casei de locuit.
Aceasta reuseste sa instraineze bunul catre concubin, are loc o actiune pauliana in care se constata inopozabilitaea contractului de vanzare cumparare.
Adjudec cota debitoarei in contul creantei, nereusind sa acopar si cheltuielile din actiunea pauliana, deoarece aceasta nu mai are si alte bunuri.
Intrebare: Prejudiciul creat de catre asociata executorului judecatoresc, se poate recupera in instanta?

Multumesc

Alte discuții în legătură

Actiune pauliana alexandru0909 alexandru0909 Buna seara, Am calitatea de creditor intr-un dosar de executare, debitoarea vinde cota ei de 1/2 concubinului, cealalta cota de 1/2 o detine fratele. Are ... (vezi toată discuția)
Executare silita, imobil aflat in coproprietate MIHAELA 1968 MIHAELA 1968 Buna ziua, Am avut parte de o mare rusine ! La fata locului debitoarea ne astepta cu av. . Executorul a cerut acordul pt efectuarea executie, la ... (vezi toată discuția)
Executare silita vas55 vas55 Doi soti divorteaza in 2006.In urma partajului apartamentul revine sotiei care plateste sulta si intabuleaza imobilul pe numele ei. In acelasi an creditori ai ... (vezi toată discuția)