avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1739 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Lipsa solutiei pe portal.just
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Lipsa solutiei pe portal.just

mi s a amanat pronuntarea intr-un proces penal pana pe data de 17, iar acum nu gasesc pe portaljust solutia instantei. puteti sa mi spuneti de ce ?
Cel mai recent răspuns: florinflo29 , utilizator 12:51, 18 Martie 2015
si de ce nu s a facut asta la prima pronuntare si se amana pronuntarea de la o saptamana la alta? dat fiind ca am recunoscut faptele si am detaliat, n ar fi un dosar complex
Chiar daca dosarul nu este complicat (din punctul dvs. de vedere), instanta trebuie sa delibereze. Avand in vedere ca sunt deja multe amanari, poate ca cei doi judecatori nu cad de acord asupra unei solutii. In situatia expusa, era necesar ca sa se formeze completul de divergenta (al treilea judecator, pentru a exista majoritate de opinii).
am inteles ! multumesc pentru informatii !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua Maryusymf09 Maryusymf09 02.07.2020 Ora estimata: 08:30 Complet: Complet PENALamanari pronuntare jud.DUMITRU C. Tip solutie: Amânarea aplicării pedepsei Solutia pe scurt: În ... (vezi toată discuția)
Recidiva csikimonica csikimonica A recidivat cu alcoolul in periada eliberarii conditionate iar acum a primit 1 an si 6 luni plus 2 ani si 6 luni anterioara. Munca in folosul comunitatii oe ... (vezi toată discuția)
Ce inseamna urmatoarea decizie? mulțumesc ! pentru săvârşirea ... Alex Bucur Alex Bucur Ce inseamna urmatoarea decizie? Mulțumesc ! pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere, prevăzută de art. ... (vezi toată discuția)