avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 600 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită lnvestire cu formula executorie
Discuție deschisă în Executare silită

lnvestire cu formula executorie

Spuneti-mi va rog cum intocmesc cerere de investire cu formula executorie a unui contract de inchiriere inreg la adm.financiara,pt neplata chiriei.Contractul a fost incheiat pe perioada anului 2014Multumesc

Cerere de învestire cu formulă executorie


Sediul materiei :
• Art.
• Art. 148-151 C. proc. civ.


Instanţa .....
Dosar nr. ...../...../.....

Domnule Preşedinte,

Subsemnatul (nume ....., prenume .....),cu domiciliul în ....., personal/reprezentat prin mandatar /prin reprezentant legal/prin reprezentant judiciar (nume ....., prenume .....)/prin avocat (nume ....., prenume .....), cu sediul profesional în ....., având următoarele date de contact .....,
sau
Subscrisa (denumirea .....), cu sediul în ....., prin reprezentant (nume ....., prenume .....)/prin consilier juridic (nume ....., prenume .....)/prin avocat (nume ....., prenume .....), cu sediul profesional în ....., având următoarele date de contact .....,formulăm

CERERE DE ÎNVESTIRE CU FORMULĂ EXECUTORIE AHOTĂRÂRII ……PRONUNŢATE DE ….., ÎN DOSARUL NR. …../…../….. LA DATA DE …../A ÎNSCRISULUI…..

În fapt, arătăm că hotărârea …… pronunţată de….., în dosarul nr. …../…../….. la data de …../înscrisul…..este executorie (u), motiv pentru care solicităm învestirea sa cu formulă executorie, pentru a putea trece la executarea silită a debitorului.


În drept, ne întemeiem pretenţiile pe dispoziţiile ...... .


În dovedire, depunem copia legalizată a hotărârii susmenţionate/originalul înscrisului susmenţionat.
Anexăm dovada achitării taxei judiciare de timbru în cuantum de .....şi procura în original/copie legalizată/împuternicirea avocaţială/delegaţia de reprezentare /copie legalizată de pe înscrisul doveditor al calităţii de reprezentant /extras din registrul public /extras, în copie legalizată, din actul care atestă dreptul de reprezentare .

Data, Semnătura ,



Domnului Preşedinte al Judecătoriei.....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum formulez un inscris in cazul renuntarii cererii de interventie din citatia de mai jos primita Lmihai56 Lmihai56 Sunteti chemat in aceasta instanta, camera E23-Paul Negulescu,Completul 36 fond ,in data de 14 septembrie 2018, in calitate de intervenient , in procces cu ... (vezi toată discuția)
Ce am de facut Janoskarobi Janoskarobi Am primit o comunicare adresă mi a fost luat permisul de conducere și judecătoria mia transmis întâmpinare formulată de ipj covasna ce an de facut cineva ... (vezi toată discuția)
Retragere dosar iolaru iolaru Pentru a renunta la actiunea de marire a pensiei alimentare, exista un model de cerere de renuntare? Mi-ati putea da acest model, va rog, daca exista? Va ... (vezi toată discuția)