avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 365 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Divort
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Divort

Sunt rezidenta in strainatate. Sotul meu e in Romania. Vrem sa divortam amiabil, nu avem copii minori. La primarie sau la notar, eu nu pot, pentru ca presupune sa fiu prezenta si la depunerea actelor si la pronuntarea divortului. Daca vin in Romania, as putea fii prezenta doar la depunerea actelor. Nu imi pot permite sa stau o luna intreaga, pentru a fi prezenta la ambele infatisari, ca sa spun asa. Intrebarea mea este: la Judecatorie, as putea mandata pe cineva sa ma reprezinte, eu sa depun actiunea de divort si mandatarul meu sa ma reprezinte in continuare si daca pot sa imputernicesc pe cineva din familie, care locuieste in Romania?
Multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: ContSters198982 , utilizator 11:04, 18 Martie 2015
Puteti mandata un avocat cu procura autentica. Poate si sa depuna cererea pt dvs.
Redau mai jos un articol pe aceasta tema.

[ link extern ]
Multumesc mult!
daca puteti sau ajungeti oricum in Romania, puteti sa va imputerniciti sotul sa depuna actele la notar si veniti doar o data peste o luna sau cand va invoiti cu notarul sa va programati.
Multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort la notar ramonasava ramonasava buna. sunt casatorita si vrem sa divortam la notar la comun deacord problema e ca eu nu sunt in tara.din cate am inteles el nu poate sa depuna actele de divort ... (vezi toată discuția)
Divort urgent!!! ducubusitia ducubusitia Bună seara! Întrucât aș dori sfatul unui specialist, mă adresez dumneavoastră cu rugămintea următoare: - locuiesc si muncesc in străinătate si ... (vezi toată discuția)
Divort udicec01 udicec01 buna seara, sint casatorita in Romania, acum ma aflu acasa in Rep.Moldova, as vrea sa stiu daca pot trimite cererea de divort prin posta fara a ma prezenta la ... (vezi toată discuția)