avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 509 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Cum se calculeaza salariul net din total brut
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Cum se calculeaza salariul net din total brut

Buna ziua,
Poate cineva sa-mi spuna cum se calculeaza salariul net din total brut. Ex. net:1.187-1.193 ron si bonuri de masa. Bonurile de masa sunt in functie de zilele lucratoare in fiecare luna (1 bon pe zi). Valoarea bonurilor este aceeasi cu retineri tichete, ce sa inteleg ca bonurile de masa sunt impozitate 100%.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ana-cer , moderator 15:18, 24 Martie 2015
www.calculatorsalariu.ro
din simulatorul pe care l-am facut pe internet nu-mi da acelasi calcul ca in fluturasul de salariu. Nu stiu ce inseamna retineri tichete, daca valoarea tichetelor este aceeasi cu retineri tichete.
Pe fluturasul de salariu ce salariu net sau brut aveti trecut ?
Total brut realizat: 1.887 ron
Total taxe si impozite 516, total alte retineri 187 exact valoarea celor 20 tichete de masa si rest de plata 1184 ron.
Care este salariul de incadrare?

Alte discuții în legătură

Calcul contributii tichete de masa larisarazvan larisarazvan Buna ziua pe fluturasul de salariu este urmatoarea formula de calcul: salariu net:2000 lei, spor vechime 10%-300 lei(sa zicem) si 160 lei contravaloare ... (vezi toată discuția)
Impozitare tichete de masa mmanuela mmanuela dupa cum stim incepind cu luna iulie tichetele de masa se impoziteaza. suma aferenta tichetelor se aduna cu realizarile din luna(desigur neluind in calcul suma ... (vezi toată discuția)
Retineri pe fluturasul de salariu iliuta69 iliuta69 Va prezint o situatie din fluturasul de salariu la jumate de norma :Tichete de masa 11 buc 104 lei Total taxe (imp,cas ,somaj,sanatate) 554 Retineri tichete ... (vezi toată discuția)