avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 628 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... lntelegere in fata notarului
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

lntelegere in fata notarului

Suntem 2 frati si vrem sa impartim mostenirea ramasa de la parinti ,teren pe mai multe parcele si o casa de locuit.Eu impreuna cu el am stabilit sa opresc anumite parcele iar alte parcele sa-i ramana lui.Gurile rele spun ca nu este posibil deoarece
-nu avem carti funciare
-fiindca nu avem cartile funciare se imparte fiecare parcela pe jumatate.
Fiindca locuim la o distanta mare de oras am contactat telefonic notar dar m-a bagat efectiv in ceata.
Cel mai recent răspuns: ContSters338589 , utilizator 12:59, 18 Martie 2015
In primul rand trebuie sa dezbateti succesiunea dupa parinti. Apoi sa intabulati proprietatile, sa schimbati rolul fiscal si apoi sa va partajati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune laurabalan45 laurabalan45 MULTUMESC PT RASPUNSURI Acum am o nelamurire daca mergem pe parte notariala si apartamentul se imparte 1 2 la fiecare se face un certificat de mostenitor ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate, delimitare parcele, apia L_Eva L_Eva Buna ziua, parintii mei au primit inapoi conform legii fondului funciar in jur de 6 ha de pamant in extravilan intr-un mic sat din Transilvania. Anul acesta ... (vezi toată discuția)
Mosteniri, intabulari, cf rami@ rami@ Buna ziua am si eu o intrebare: Tata-l a decedat in 2013 in urma lui a lasat un titlu de proprietate cu mai multe parcele teren intravilan si extravilan ce ... (vezi toată discuția)