avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Citatie ajutor public judiciar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Citatie ajutor public judiciar

buna ziua an 0-8-2014 am depus o cerere pt. ajutor public judiciar pt o mostenire din partea bunici bunica mea a decedat an 1992 an 1994 sa emis un titlu de propietate pe o suprafata de teren de 3 hec dintre care 27000 pana la aceasta data nu sau intabulat si cele 3 loturi sant an paragina an 1996 lea vandut unchiul meu prin vanzare cumparare mama mea a decedat an 1987 la cererea de ajutor public judiciar am depus actele care mi sau cerut prin comunicare an data de 3 -2015 am primit alta comunicare precum sa mai depun la registratura si valoarea inpozabila a bunurilor individualizate an certificatul de mostenitor am depus toate actele care mi sau solicitat si an data de 18 -2015 am primit citatie pt data de 25-2015 sa ma prezint an istanta cu toate actele care leam depus. va rog sami dati un sfat ce ar trebui sa mai fac sa ancep sa udun actele de la anceput sa le depun an ca o data ? va astept raspuns va multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 18 Martie 2015
ContSters344032, utilizator
Puteti lua toate actele din vechiul dosar, faceti o cerere la judecatoria unde s-a judecat pentru a va da voie sa faceti copii din dosar.
va multumesc dar dosarul anca nu sa judecat, este an curs de judecare ?

Ultima modificare: Miercuri, 18 Martie 2015
Cornel Vasile, Consilier juridic
Si cererea de a va prezenta cu aceleasi acte depuse odata este pentru acelasi proces? Ciudat.
da cererea care am depuso pt ajutor public judiciar misa trasmis printro citatie sa vin cu actele care leam depus mai devreme pt acest dosar,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire vanduta ContSters344032 ContSters344032 buna ziua va rog sami dati un raspuns in 1992 bunica mea a decedat dintre care a avut 2 copii mama a decedat an 1987 si in 1994 sa emis un titlu de propietate ... (vezi toată discuția)
Nulitatea partiala a certificatului de mostenitor petrepetrica petrepetrica buna ziua va rog sama ajutati cun raspuns an 1992 bunica mea a decedat ea a avut 3 copii dintre care fata cea mare era mama mea an 1994 sa emis un titlu de ... (vezi toată discuția)
Mostenire paris50paris paris50paris Buna ziua va rog sama sfatuiti bunica mea a decedat in 1992 unchiul meu in 1994 a obtinut un teren de 3 hec pe titlu de propietate apare numele bunici in ... (vezi toată discuția)