avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 902 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie alimentara

Buna ziua,
Ma intereseaza daca se mai plateste pensie alimentara unui copil de 23 de ani care a terminat 4 ani de facultate(se considera ca a urmat cursurile superioare de scolarizare) si s-a inscris la master inca doi ani. Mai e obligatorie plata pensiei alimentare considerand ca masterul nu e o forma obligatorie de invatamant, si e structurat in asa fel incat sa se poate si lucra in perioada cand urmezi cursurile de master.
Va multumesc pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: NegruA , utilizator 14:35, 18 Martie 2015
Da, se plateste pana la 26 de ani maxim daca nu are sursa de venit proprie, adica daca nu este angajat, asa stipuleaza legea. Obligatorii sunt doar 10 clase.
Ultima modificare: Miercuri, 18 Martie 2015
Cris1971, utilizator
Multumesc ptr raspuns,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensia alimentara. buna ziua. vă rog să mă ajutați cu un răspuns cât mai legal, ... pref0022 pref0022 Buna ziua. Vă rog să mă ajutați cu un răspuns cât mai legal, dacă s-ar putea indica și baza legală. În urma divorțului, ambii părinți au primit ... (vezi toată discuția)
Drepturile familiei sau probleme juridice de familie iloveny iloveny Fiica mea are 22 de ani si termina in aceasta vara facultatea. Vrea sa urmeze un program de master care este destul de costisitor. As dori sa stiu, pana ... (vezi toată discuția)
Recuperare pensie alimentara cristiant111789 cristiant111789 Buna ziua, ma numesc CT si am o intrebare in legatura cu recuperarea pensiei alimentare datorate de tatal meu, printr-o sentinta definitiva din anul 1990. ... (vezi toată discuția)