avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 644 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita pentru proces penal
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita pentru proces penal

In urma unei sentinte penale din 2014 am fost condamnata in calitate de fost contabil la 6 luni de inchiosare cu suspendare ca si complice la evaziune fiscala, iar patronul meu la 1 an de inchisoare cu suspendare. Suntem obligati in solidar la plata sumei de 42149.77 lei. Eu am primit somatie de plata de la Anaf Oradea pentru intreaga suma intrucat am venituri din pensie, iar patronul meu nu are nici o suma de venit, dar are proprietati pe care Anaf Oradea a pus sechestru. Nu inteleg de ce trebuie eu sa platesc din pensie din moment ce patronul are acest sechestru. Mentionez ca nu sunt vinovata, dar nu mi s-a admis nici o proba de catre procuror in recurs, iar patronul recunoaste ca eu sunt nevinovata. Imi este teama ca imi va fi poprita pensia si am si un credit bancar. Va rog sa ma indrumati, ce posibilitati as avea sa evit acest lucru. Va multumesc.
Ultima modificare: Joi, 19 Martie 2015
SabauDorina, utilizator
Cel mai recent răspuns: IMicro Bucuresti , Consilier juridic 10:37, 19 Martie 2015
Mergeti sa vorbiti cu cei de la ANAF si adresati si un memoriu la care sa luati dovada de primire.
Soluția legală este contestație la executare în care să aveți și un capăt de cerere privindsuspendarea executării silite. Separat cerere de suspendare provizorie. Cereți scutirea de la plata cauțiunii și a taxei de timbru. Doar așa aveți șanse să amânați o vreme executarea silită.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita Nicu-George Nicu-George Buna ziua, Anul trecut firma mea a fost supusa unui control al Anaf punand un imobil sub sechestru iar eu fiind acuzat de evaziune fiscala. A inceput ... (vezi toată discuția)
Executare silita - eu sunt obligat sa platesc pentru toti paratii Nicuvarga Nicuvarga Buna ziua, voi incerca sa fiu cat mai succint. Mama mea a cumparat in 1990 un imobil si terenul aferent, pe care l-a instrainat in 1996. Mama mea a decedat in ... (vezi toată discuția)
Lamuriri suspendare executare silita si recuperare sume platite leus leus va rog un raspuns in urmatoarea situatie: Am avut o executare silita de la o societate de recuperare , pentru suma de 4050 lei, pentru un titlu executoriu din ... (vezi toată discuția)