avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Facturi pe PFA
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Facturi pe PFA

Sunt PFA cu data de 27 .feb.2015, iar investitiile pt punctul de lucru le-am facut la inceputul lunii februarie mai exact 6.febr.2015 .
Intrebarea pe care o am este daca pot trece in Reg.de incasari si plati bonurile fiscale, facturi etc. pana a deveni PFA sau dupa ce am devenit pfa ? Multumesc !
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 15:24, 19 Martie 2015
Nu puteti introduce documente fiscale decat cu data ulterioara infiintarii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Completare jurnalul pentru cumparari si declaratia 300 LuceNera LuceNera Buna ziua. Sunt o PFA platitoare de TVA, impozitata in sistem real si tin contabilitatea in partida simpla. Activitatea are codul CAEN 4791 si este pentru un ... (vezi toată discuția)
D112 ADRIANA-MIHAELA ADRIANA-MIHAELA 1. am angajati la un PFA incepand cu data de 1 august, cand ar trebui depusa D112? pana in 25 septembrie? si plata contributiilor aferente statului de plata ... (vezi toată discuția)
Contabilitatea intreprinderilor individuale laura2008_angel laura2008_angel Buna seara! Am inregistrat la registrul comertului o II, cu obiectu de activitate vanzare cartele telefonice si accesorii pentru telecomunicatii, ... (vezi toată discuția)