avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 cod caen 4618
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

cod caen 4618

as vrea sa stiu la ce produse se refera codul caen 4618 Intermedieri in comertul specializat in vanzarea produselor cu caracter specific, n.c.a. si in ce consta activitatea de intermediere....aceasta presupune preluarea produselor de la furnizori si vz. lor la client s-au doar perceperea unui comision de un intermediar pentru comenzile aduse de acesta furnizorului de la clienti.
Cel mai recent răspuns: SC QCERT SRL , Consultant resurse umane 22:41, 21 Iunie 2009
Aveti grija este vorba de comertul cu ridicata pentru produse neclasificate altundeva(n.c.a.)
In ce priveste intermedierea, este conform conditiilor dintre semnatarii contractului,in oricare din variantele expuse sau toate la un loc.In plus poate fi si o vanzare cu rabat(retinere procentuala) aplicat la pretul furnizorului.
Ultima modificare: Duminică, 21 Iunie 2009
nucu$, utilizator
Codul se refera doar la intermedierea produselor care nu sunt incluse in celelalte coduri aferente grupei 461.
Daca nu aveti si alte coduri incluse in statut / activitatea se limiteaza doar la intermediere, fapt pentru care puteti adauga doar un comision.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen 4618 bbn_1982 bbn_1982 Buna ziua ! Activitatea principala a firmei mele conform cod caen este: Comert cu ridicata al metalelor si minereurilor metalice. As dori sa fac si ... (vezi toată discuția)
Cod caen procesare plati online aworld aworld Caut si iar caut, dar nicicum nu gasesc... Ar putea cineva sa-mi spuna care este codul CAEN potrivit pentru activitatea de procesare pplati online. Este vorba ... (vezi toată discuția)
Cod caen - site de tip markeplace traian_an traian_an Bună ziua! Doresc să înfiinţez un SRL-D care să fie suportul legal pentru un site de tip markeplace, în care artiştii îşi pot expune lucrările. ... (vezi toată discuția)