avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 618 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Noua taxa tv pentru agentii economici
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

Noua taxa tv pentru agentii economici

A aparut o noua taxa tv pentru agentii economici care este separat de taxa radio tv .este o firma aparuta anul trecut care factureaza daca nu platesc factura ce se poate intimpla
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 20:55, 19 Martie 2015
Ce firma si ce taxa este aceea?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa radio-tv ibizza ibizza Buna seara . As dori sa ma ajutati intr-o mica problema : as dori sa stiu daca o persoana juridica este obligata la plata taxei radio-tv pentru sediul ... (vezi toată discuția)
Taxa pentru serviciul public de radiodifuziune platita de doua ori? Popa Victor Tudor Popa Victor Tudor In anul 2009 in primavara am deschis o firma cu sediul in locuinta personala la bloc. In anul 2010 la inceputul primaverii am suspendat activitea firmei. Am ... (vezi toată discuția)
Asociatii de proprietari- plata taxa tv+radio zamcanuvictoria zamcanuvictoria Luna trecuta am primit factura de la E-on pentru consumul de energie electrica pe asociatie avand inclusa in ea si taxa radio +tv. Avand in vedere ca ... (vezi toată discuția)