avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 649 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Consecinte neplata chirie in Italia, interdictie?!
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Consecinte neplata chirie in Italia, interdictie?!

Am si eu o problema ,am stat in italia in chirie cu un baiat care nu si-a platit partea lui de chirie catre proprietara si cand expira contractul de inchiriere a plecat cu 30 de min inaintea noastra iar acea femeie l-a dat pe sotul meu in judecata ptr a recupera acea suma de la el ptr ca celalalt baiat lucra la negru si nu stia ea daca mai e sau nu in italia...sotul meu nu s-a prezentat la proces,ptr ca noi am plecat la scurt timp din tara ,s-a acumulat in urma procesului o suma de 5000 de euro bani ce cumnatul meu (fostul lui patron) spune ca i-au venit lui sa ii plateasca ptr ca nu i-a platit sotul meu,acum sotul vrea sa se intoarca in italia insa cumnatul meu zice ca are interdictie sa faca asta ca este dat in urmarire prin interpol....nu inteleg si nu prea cred asta ptr ca procesul a fost unul civil nu penal....nu a dat in cap ,nu a furat,nu a omorat.....va suporta repercursiuni daca se intoarce...aveti idee daca este adevarat ca ptr asa cv poti ajunge la puscarie?:sorry::((
Cred ca trebuie sa consultati un avocat din Italia care va poate lamuri ce efecte are acea hotarare si in ce conditii s-ar mai putea anula.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Motocicleta cumparata si depistata apoi ca fiind furata.....ce este de facut? CONSTANTINCINTAR CONSTANTINCINTAR Buna seara, Am nevoie de o sugestie in legatura cu urmatoarea problema: In februarie 2010 am cumparat (contract de vanzare-cumparare la un birou de copiat ... (vezi toată discuția)
Cum recuperez un autoturism sechestrat in vama cristian_21 cristian_21 Buna tuturor . As dori cateva informatii , fiind cetatean italian in varsta de 19 ani am inchiriat masina proprietate , unui prieten pentru a se deplasa din ... (vezi toată discuția)
Divort ciudat ChihaiaIonel ChihaiaIonel Buna ziua, va rog niste sfaturi la un caz ciudat pentru mine , poate pt dv nu dar.... Am un cumnat din partea sotiei care de 2 ani munceste in ... (vezi toată discuția)